Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

Dezinfekcia predstavuje základné spôsoby ničenia mikroorganizmov. Používa sa v mnohých odvetviach ľudskej činnosti. Táto metóda je  potrebná aby sa  používala cielene k usmrteniu mikroorganizmov na predmetoch a miestach.  Z ktorých je možný prenos do živého organizmu. Pri používaní týchto metód je potrebné mať na zreteli zachovávanie dynamickej rovnováhy medzi mikroorganizmami a makroorganizmy. Význam mikroorganizmov pri mineralizáciu organických látok v prírode, symbiotický vzťah väčšiny mikroorganizmov k človeku a ich využitie v potravinárskom, chemickom i farmaceutickom priemysle. Pri spracovávaní mäsa a diviny je dobrá  a odolná dezinfekcia predmetov nevyhnutná.

ZĽAVA
-6%
ZĽAVA
-31%
Nie je na sklade
7,00 s DPH 4,80 s DPH
ZĽAVA
-16%
10,50 s DPH 8,80 s DPH
LOVTEK