Svetový výrobca SKILHUNT

Spoločnosť SKILHUNT je profesionálna výrobná High-Tech spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou výkonných LED svietidiel. Výrobky sú vyrábané podľa noriem ISO 9001:2000 certifikovaného systému riadenia, spolu s ich vlastnými prísnymi výrobnými normami. Spoločnosť sa môže pochváliť svojím vlastným výskumným a vývojovým strediskom. Inžinieri v oddeleniach výskumu a vývoja sú skúsení odborníci na LED svietidlá.

SKILHUNT produkuje svoje výrobky do celého sveta: Ázia, Európa, Severná Amerika, Južná Amerika.

Vyrábané svietidlá sú viacúčelové a vhodné pre najnáročnejších profesionálov v oblasti civilných zložiek, vojenských zložiek, outdoor, camping, rybárov, poľovníkov.

 class=

Predstavujeme vám extrémne výkonné čelové svietidlo H03F…

Super výkonná čelovka od výrobcu Skilhunt. Použitá najnovšia CREE XML-2 U4 LED, s extrémnym výkonom až 1200 lúmenov a svietivosťou reálnych 145 metrov. H03F má vysoký výkon, vysokú účinnosť a zároveň šetrí energiu. Je vode odolná a nárazu vzdorná. Svietidlo má nezničiteľné hliníkové telo s tvrdou anodizáciou typu III. Možné nastavenie množstva režimov svetelného lúča a stroboskop. Automatická pamäťová funkcia svetelného lúča. Ochrana proti prepólovaniu a vstavaný magnet v tele svietidla. Možné použit nie len ako čelovku, ale aj klasické svietidlo.

 class=

Všestrannosť…

Svietidlo spustíme kliknutím na tlačidlo ON/OFF.

Pri klikaní za sebou meníme režim svietivosti od najslabšieho režimu LOW-MED-HIGH-TURBO1-TURBO2.

Pri dvoj-kliku za sebou, meníme režim svietivosti od režimu LOW1-LOW2: MED1-MED2: HIGH1-HIGH2: TURBO1-TURBO2.

Pri troj-kliku za sebou, prepneme do ďalšieho módu svietivosti od režimu STROBOSKOP a potom pokračujeme dvoj klikom pre režim BEACON1- BEACON2.

Keď následne podržíme svietidlo 0,5 sekundy, svietidlo sa vypne.

 class=

Už nemusíte hľadať

Indikátor polohy zabezpečí, že svietidlo už nemusíte hľadať. Keď spadne niekde v tme, jednoducho začne signalizovať červenou farbou.

 class=

Celkové zhrnutie…

Svietidlo je vhodné pre kohokoľvek či už ste poľovník, rybár, jaskyniar alebo cyklista. Nájde uplatnenie jednoducho v každej domácnosti. Obdivuhodný výkon 1200 lúmenov je veľmi dobrou voľbou. Telo svietidla je veľmi robustné a pevné vyrobené z veľmi odolného a kvalitného materiálu. Množstvo režimov pre každého užívateľa, zabezpečí všestranné využite svietidla v akýchkoľvek podmienkach. Na konci H03F je magnet, ktorý udrží svietidlo v akejkoľvek polohe na kovovom podklade.

VYSOKÝ VÝKON = BEZKONKURENČNÁ CENA

LOVTEK