NOŽE HUBERTUS SOLINGEN, POJEM KVALITY VO SVETE

Mesto Solingen je nemecké mesto, ktoré je preslávené celosvetovo vďaka výrobe vysoko kvalitných nožov. Solingen je mestoktoré si ako jediné svoje meno chráni právnym nariadením a ochrannou známkou kvôli nožiarskemu priemyslu.

 class=

Spoločnosť Hubertus Solingen je tradičný výrobca nožov od roku 1932, ktorá sa nachádza v srdcinožiarskeho priemyslu v meste Solingen. Manufaktúra Hubertus Solingen sa zaoberá výrobou vysoko kvalitných nožov a príborov. Všetky výrobky a nože, sú ručne vyrábané z tradičných materiálov a sú upravované tradičným spôsobom, ako v minulosti. Každý jeden vyrobený kúsok, má teda svoju osobitosť a nádych individuality.

Výroba nožov

Určite každý poznáme výraz „ Už sa to nevyrába, ako kedysi“. No, ale práve v spoločnosti Hubertus Solingen  to práve robia a výroba je  založená na tradičných  výrobných postupoch. Počas svojej existencie na trhu sa toho veľmi málo zmeniloHubertus Solingen vyrába lovecké nože, lovecké dýky, zatváracie nože, vreckové nože, zberateľské nože, šable , damaškové nože a príbory pre poľovníkov.

 class=

Použitá oceľ

Výrobca nožov Hubertus Solingen používa pri výrobe nožov veľmi dbá na  kvalitnú oceľ z NemeckaVýroba noža Hubertus Solingen začína ako hrubý tvar, ktorý je vykovaný z jedného kusu ocele.  Výkovok je potom špeciálne ručne brúsený , leštený a označovaný na spracovanie jeho  rukoväte .

Označenie:

1.4116 : nehrdzavejúca oceľ

1.4125 :440C nehrdzavejúca oceľ

1.4109: nehrdzavejúca ťažká oceľ, vystužená v lisovnici

1.4034 : nehrdzavejúca oceľ, kovaná v matrici

Uhlíková kovaná oceľ : C45

Nerezová oceľ SANDVIK : 13C26

Ručne kovaná Damašková oceľ s 320 vrstvami

 class=

Materiál rukoväte

Veľké množstvo materiálu, ktorý sa používa na rukoväť nožovHubertus Solingen je z čisto prírodného materiálu ako: drevo, parohy, rohy, koža, ratice a rôzne cudzokrajné drevá

 class=

Pojem Hubertus Solingen je značka kvality, ktorá je  uznávaná vo svete. Pokiaľ chcete lovecký nôž na celý život, ktorý je kvalitný a bude Vám dobre slúžiť, tak toto je tá správna voľba.

Spoločnosť LOVTEK s.r.o Vám prináša ako výhradní zástupca tejto značky pre Slovenskú republiku, široký výber týchto kvalitných nemeckých nožov.

LOVTEK