DOKONALE PRIPRAVENÝ NA LOV LÍŠOK V ZIME

Spríjemnite si dlhé zimné čakanie na posede v chladom a mrazivom počasí pomocou šikovných pomôcok pre poľovníka. V mesiaci február vrcholí doba kankovania líšok. V tomto období máme možnosť prakticky vyskúšať rôzne druhy vábničiek, ktoré sú určené na lov líšky. Čakajte, vábte a lovte už iba v teple.

VÁBNIČKA NA LÍŠKU FAULHABER SET

Tento set sa skladá zo zajačieho vrešťadla a myškovačky. Tieto vábničky sú tak efektívne, že dokážu prilákať líšku na veľké vzdialenosti. Líška ju počuje aj na 200 metrov. Vhodné obdobie pre vábenie myškovačkou je na jeseň alebo v zime, zajačie vreštadlo je vhodné použiť počas celého roka. Najlepší čas na použitie zajačieho vrešťadla je, keď je líška hladná – skoro ráno , neskoro popoludní alebo večer. Pre tých, ktorí sa neboja chladu, je známe, že veľmi úspešný čas na lov je za chladných mesačných zasnežených nocí, pretože líška začína s tichým večerným lovom. Myškovačka má byť použitá na lákanie líšok na posledných niekoľko metrov. Dobrý čas na používanie myškovačky je v zime, keď silné mrazy nútia myši zostať pod zemou.

 class=

PLYNOVÝ POSEDOVÝ OHRIEVAČ

Tento ohrievač Vám zabezpečí teplo aj v tom najchladnejšom počasí. Moderný ohrievač vyrábaný v Nemecku a je vybavený ochranou proti vznieteniu, bezpečnostnou poistkou proti nedostatku kyslíka a ochranou proti sklonu. To znamená, že ak by sa ohrievač prevrátil, plyn a plameň sa okamžite vypnú. Obrovskou výhodou je, že samotný ohrievač nevyžaruje žiadne svetlo. Oheň, ktorý v ňom horí, je plne krytý systémom prieduchov, čo je jedinečná funkcia najmä pre poľovníkov. Vďaka vysokému výkonu ohrievača dokáže vyhriať uzavretý priestor o veľkosti 25m2 za niekoľko minút.

 class=

VYHRIEVANÉ RUKAVICE VULPÉS

Inteligentné bezdrôtové vyhrievané rukavice Vulpés MOONTOUCH , predstavujú jedinečnú inovatívnu novinku vo vyhrievaní. Už Vás nebudú otravovať žiadne drôty, káble a rôzne nepraktické ovládače. Vyhrievané rukavice Vulpés MOONTOUCH, sú bezdrôtové a ovládajú sa jednoducho pomocou mobilného telefónu cez aplikáciu. Okrem toho, že je možné priebežne nastavovať teplotu Vulpés MOONTOUCH pomocou Smartphonu, je možné nastaviť teplotu aj ručne výberom jedného z troch základných nastavení. To je ideálne riešenie pri vykonávaní činností, pri ktorých nie je možné mať mobilný telefón v ruke. Vyhrievacie rukavice Vulpés MOONTOUCH majú veľmi rýchly a intenzívny výkon vyhrievania až 55°C a výdrž až 8 hodín.

 class=

VYHRIEVANÉ VLOŽKY VULPÉS

Inteligentné bezdrôtové vyhrievané vložky do topánok Vulpés S-line, predstavujú jedinečnú inovatívnu novinku vo vyhrievaní bez  drôtov, káblov a rôznych nepraktických ovládačov. Vyhrievané vložky Vulpés S-line sú bezdrôtové a ovládajú sa jednoducho pomocou mobilného telefónu cez aplikáciu. Pomocou aplikácie si viete nastaviť teplotu vyhrievania a taktiež vidíte aktuálny stav batérie. Pokiaľ je batéria v stave pod 20%, tak Vás telefón automaticky upozorní. Vložky sa dajú v prípade potreby spustiť aj manuálne. Vulpes S-Line majú v sebe zabudovanú inteligentnú riadiacu jednotku, ktorá sama reguluje nastavenú teplotu na základe prednastaveného rozsahu. Okrem toho, sú tieto vložky vybavené snímačom vonkajšej teploty, ktorý si sám vyhodnocuje a reguluje teplotu, aby nedošlo k zbytočnému vyhrievaniu, keď ste napríklad v miestnosti, alebo sa presúvate  vozidlom. Vulpes S-Line majú veľmi rýchly a intenzívny výkon vyhrievania až 60°C a výdrž 7 hodín.

 class=
LOVTEK