AKO SI JEDNODUCHO ZABEZPEČIŤ TEPLO V MRAZIVOM POČASÍ NA POSEDE?

Riešením je plynový posedový ohrievač od nemeckého výrobcu SEVEN OAKS. Je to jedinečné vyhrievané teleso, vďaka svojmu dizajnu a ergonómií. Používa sa  pre poľovnícke, rybárske a outdoorové účely. Svojou váhou len 2,9kga rozmermi 33x18x37cm je kompaktným a nenápadným spoločníkom, ktorý Vám zabezpečí plný komfort pri Vašich loveckých zážitkoch v chladnom a mrazivom počasí. Vďaka vysokému výkonu ohrievača za niekoľko minút dokáže vyhriať uzavretý priestor o veľkosti 25m2.

 class=

AKO PLYNOVÝ OHRIEVAČ SEVEN OAKS FUNGUJE?

Ohrievač disponuje regulátorom výkonu, kde si jednoduchým pootočením môžete navoliť až 3 stupne výkonu600/1100/1600W. Štartovací systém ohrievača je elektronický, teda nepoužívate žiaden otvorený oheň na rozpaľovanie. Používa sa len jednoduchá AAA batéria, ktorá je súčasťou v balenia ohrievača.

Obrovskou výhodou je, že samotný ohrievač nevyžaruje žiadne svetlo. Oheň, ktorý v ňom horí je plne krytý systémom prieduchov, teda jedinečná funkcia najmä pre poľovníkov, kedy sedíte v tme a nič Vás neosvetľuje.

 class=

ODOLNÉ TELO A BEZPEČNOSŤ

Plynový ohrievač je vyrobený s povrchovo tvrdeného a upravovaného plechu a kovu, ktorý je odolný voči nárazomPlynový ohrievač SEVEN OAKS je vybavený gyroskopickým systémom, teda pokiaľ je prudko zmenená jeho polohanapríklad pri páde alebo prevrátení ohrievač sa okamžite vypne, aby nedošlo k vznieteniu.

Ohrievač má naviac možnosti pevného uchytenia pomocou skrutiek či už horizontálne alebo vertikálne.

Je vybavený senzorom nedostatku kyslíka či nadmerného množstva CO2, ktorý pri prekročení hranice automaticky ohrievač vypne.

 class=

MOŽNOSTI NÁPLNE

Plynový posedový ohrievač SEVEN OAKS je napájaný klasicky formou propán-butánovej plynovej bomby akéhokoľvek objemu, bežne dostupnej na čerpacích staniciach. Za pomoci redukcie, ktorá sa dá dokúpiť ako doplnok , môžete napojiť menšie plynové kartuše . Taktiež je možné dokúpiť aj predlžovaciu hadicu do dĺžky až 2m, pre jednoduchšiu manipuláciu stabilizáciu s plynovej bomby.

balení plynového ohrievača nájdete aj popruhy na nosenie ohrievača, stabilizačné nožičky a regulátor plynu pre 50mBar (D, AT, CH).

 class=
 class=
LOVTEK